GEA Goedhart Deltatocht 7-9 voor Duchenne Parent Project

Ga je fietsen voor een goed doel, vertel het en trek anderen over de streep.
Plaats reactie
ArnoldRosema
Kinderzitje
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 12 juli 2013 12:55
Fiets: -

GEA Goedhart Deltatocht 7-9 voor Duchenne Parent Project

Bericht door ArnoldRosema » vr 12 juli 2013 13:00

Op zaterdag 7 september 2013 organiseert GEA Goedhart in samenwerking met Stavoord 6 voor de eerste keer een fietstoertocht bestaande uit diverse afstanden. Een 30 km familie fietstocht over het eiland Tholen die gekoppeld is aan onze Open Dag. 80, 125 en 160 km Sportieve fietstoertochten die o.a. over de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering gaan.

De tochten starten en finishen allen bij de Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk. Tijdens de tocht zijn er enkele bevoorradingsposten.

Inschrijven kan nu al via http://www.goedhartdeltatocht.gea.com. Het inschrijfgeld voor de 30 km familie toertocht is €5,== p.p. (vanaf 16 jaar), voor de sportieve tochten 80, 125 en 170 km is het inschrijfgeld €13,== p.p. Op deze website staat ook informatie over de starttijden, de exacte routes, informatie voor eventuele overnachtingen enz.

De totale opbrengst van de toertocht gaat naar een goed doel en wordt geschonken aan Duchenne Parent Project. Duchenne Parent Project is een stichting opgericht door ouders van kinderen met Duchenne spierdystrofie. Het doel van deze stichting is het versnellen van het onderzoek naar een genezing of behandeling voor Duchenne spierdystrofie en het geven van informatie aan iedereen die betrokken is bij Duchenne patiënten: familieleden, artsen, fysiotherapeuten, leerkrachten en vriendjes. Hierdoor kan de medische zorg en kwaliteit van leven van patiënten met Duchenne Spierdystrofie verbeteren.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast