Ries van der Velden Classic 01-09 (Kopje van Bloemendaal)

Ga je fietsen voor een goed doel, vertel het en trek anderen over de streep.
Plaats reactie
GriffonVulture
Kinderzitje
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 19 augustus 2013 19:55

Ries van der Velden Classic 01-09 (Kopje van Bloemendaal)

Bericht door GriffonVulture » ma 19 augustus 2013 20:10

Op zondag 01 september vind de 2e editie van de Ries van der Velden Classic plaats in Bloemendaal.

Ries van der Velden was een actieve amateur-wielrenner uit Haarlem, tot bij hem in het najaar van 2011 de ziekte ALS werd gediagnosticeerd. Nu, nog geen 2 jaar later, zit hij in een rolstoel en heeft hij veel moeite met praten.

De Ries van der Velden Classic is een sponsor-fietstocht waarbij geld wordt ingezameld om de ALS-ziekte de wereld uit te trappen. Tijdens de 1e editie waren er 152 deelnemers en werd er €24.242 opgehaald.

Deelnemers kunnen kiezen uit 2 routes van 20km en een meervoud aan rondjes fietsen en zich daarbij per ronde door derden laten sponsoren. De routes gaan door de duinen en bossen van Zandvoort en Bloemendaal en over het befaamde Kopje van Bloemendaal. Deelnemers kunnen max 10 rondjes fietsen.

Tijdens het evenement in er bij de start/finish locatie een dagprogramma met o.a een veiling (met wieler-items zoals een retro combinatieklassement-trui uit de Tour de France), een kinderprogramma (springkussen, schmink, kleurplaatwedstrijd, cupcakes versieren), catering, hockeywedstrijden optreden van een funkband en gastsprekers.
De veiling is reeds online geopend.

Voor meer informatie: www.riesvanderveldenclassic.nl

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 14 gasten