Fiets Limburgs Mooiste voor Oxfam Novib!

Ga je fietsen voor een goed doel, vertel het en trek anderen over de streep.
Plaats reactie
juliavani
Kinderzitje
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 13 april 2015 12:29
Fiets: Racefiets

Fiets Limburgs Mooiste voor Oxfam Novib!

Bericht door juliavani » ma 13 april 2015 12:49

Wil jij dit jaar meedoen aan Limburgs Mooiste en daarbij een éxtra uitdaging aangaan? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Limburgs Mooiste en Oxfam Novib
Op 30 mei 2015 gaat er weer een prachtig editie van Flexpoint Limburgs Mooiste van start, het grootste fietsevenement van Nederland met prachtige routes door de Zuid-Limburgse landschappen. Voor het vierde jaar op rij is Oxfam Novib het vaste goede doel van Limburgs Mooiste. Oxfam Novib is een onafhankelijke organisatie en zet zich in meer dan 90 landen in voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Bij alles wat we doen gaan we uit van de kracht en capaciteiten van de mensen zelf. Zelfdoen staat dus altijd voorop.

Het project in het kort
Meefietsen voor Oxfam Novib houdt in dat je je als deelnemer laat sponsoren voor Oxfam Novib. De opbrengst dit jaar gaat naar een prachtig doel: microkrediet in Bangladesh. Veel gezinnen in Bangladesh zijn zo arm dat ze nauwelijks een maaltijd per dag op tafel kunnen zetten voor hun gezin. Door deze arme gezinnen te voorzien van kleinvee zoals eenden, kippen, geiten of koeien én de juiste training, kunnen zij zelf een vaste bron van voedsel en inkomen opbouwen. Voor €17,- krijgt een gezin bijvoorbeeld al 10 kippen! Samen hopen we dus een beestenboel bij elkaar te fietsen! Zo fiets je dit jaar niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Meer weten over het project? Klik http://www.oxfamnovib.nl/microkrediet-h ... moede.html.

Ook meefietsen voor een beestenboel? Meedoen is heel gemakkelijk en kost weinig tijd!
1 Meld je aan voor het Oxfam Novib team van Limburgs mooiste en wij maken alvast een persoonlijke online inzamelingspagina voor je op http://www.mijnoxfamnovibactie.nl. Met de inloggegevens die we je toesturen kun je dan eventueel zelf je pagina personaliseren en het streefbedrag aanpassen.
2 Stuur de link van je inzamelingspagina door naar je vrienden, familie, collega’s, etc en vraag of zij een donatie willen doen voor Oxfam Novib op jouw pagina.

Voordelen deelname Oxfam Novib-fietsteam
- Een warm welkom bij onze Oxfam Novib stand tijdens Flexpoint Limburgs Mooiste
- Je krijgt een uniek Oxfam Novib fietsshirt bij €150 aan sponsorgeld;
- Gratis leuke goodiebag voor alle deelnemers;
- Door onze sponsors maak je met je actie kans op mooie prijzen, zoals bijvoorbeeld een compleet fietstenue of een mountainbike weekend!

Leuk! Hoe meld ik me aan?
Meefietsen kan zowel in een team als individueel. Aanmelden kan op http://www.limburgsmooiste.nl/toertochten/inschrijven/. In het inschrijfformulier kun je de optie aankruisen om voor Oxfam Novib mee te fietsen. Dan sturen wij je direct meer informatie toe!

Al ingeschreven voor Limburgs Mooiste en toch voor Oxfam Novib meefietsen? Laat je gegevens achter op http://www.oxfamnovib.nl/Sluit-je-aan-b ... steam.html en wij sturen je meer informatie toe!

Bij vragen kun je ook een mailtje sturen naar Julia.vanittersum@oxfamnovib.nl

Het zou fantastisch zijn om 30 mei zo veel mogelijk deelnemers voor Oxfam Novib aan de start te zien om samen een vuist te maken tegen armoede. Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,

Julia van Ittersum
Oxfam Novib

Gebruikersavatar
Joseba
Alu Racefiets met Carbon achtervork
Berichten: 1217
Lid geworden op: di 25 juli 2006 20:41
Fiets: Parlee Z5
Contacteer:

Re: Fiets Limburgs Mooiste voor Oxfam Novib!

Bericht door Joseba » ma 13 april 2015 14:45


Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast